Från den danska ligan och FC Helsingör hämtades William Kvist in till Oskarshamns AIK inför säsongen 2018. William har sedan gjort en finfin vårsäsong med flera poäng och matchvinnande mål under de 9 första omgångarna av Division 1 Södra. Den kreative mittfältaren har nu valt att förlänga sitt halvårskontrakt och kommer alltså att spela med Oskarshamns AIK även under hösten.

Sportchef Mikael Persson:
”Vi är glada över att William väljer att stanna kvar hos oss. Han har fått fart på fötterna och bevisat att han håller en hög klass på denna nivå. En spelare som gjort viktiga poäng under den inledande delen på säsongen och en spelare som tillför en ytterligare dimension till truppen”.

Målskytt Oskarshamns AIK 44 William Kvist jublar under matchen i Division 1 mellan Oskarshamn och Utsikten på Arena Oskarshamn den 26 maj i Oskarshamn ( Foto: Peter Holm / Frilansfotograferna )

Foto: Mohammad Abdulrahim

På onsdag reser Kvist tillsammans med övriga laget ner till Skåne för match mot toppkonkurrenten Torns IF. Avspark klockan 14:00 på Nationaldagen. Sedan väntar hemmamatch söndag den 10:e juni klockan 16:00.