Vill du vinna en resa ut i Europa och få möjligheten att se toppfotboll och bo på hotell i en europeisk storstad. Nu har du möjligheten att vinna denna resa för två personer,  bland många andra fina priser genom att delta i Oskarshamns AIK Målsponsring 2018. Förstapriset; fotbollsresan,  kommer att bokas i samråd med vår partner Sport International som erbjuder en rad resmål så som Barcelona, Berlin och Paris, och resan bokas utifrån det datum som passar er!

Det har blivit dags att fylla i och lämna in sina målsponsringsblanketter till kansli för att vi efter avslutad säsong ska kunna utse en vinnare. Givetvis går det fortfarande mycket bra att anmäla sig till årets upplaga och samtidigt som du har chans att vinna finfina priser, så är du med och gör en avgörande insats för föreningen, genom att stötta ekonomiskt. I samband med helgens match mot Grebbestad IF, på lördag klockan 16:00 så kommer det att finnas blanketter på Arena Oskarshamn för deltagande. Det går också bra att:

1. Skicka in anmälan till Kansli@oskarshamnsaik.se 

2. Skriva ut, fylla i och lämna in på kansliet på Ernemar. 

3. Fylla i anmälan fysiskt på Arenan i samband med match. 

Övriga priser i Målsponsringen 2018 är Bl.a. Fonder på Häradssparbanken Mönsterås, resa till Visby med Destination Gotland, presentkort på McDonalds, Badbiljetter Arena Oskarshamn m.m

Ta chansen att vinna fina priser och samtidigt stötta föreningen!

PDF, som går bra att skriva ut och skicka in:
Målsponsring 2018

Eller word-filen;

Målsponsring 2018

LYCKA TILL & TACK FÖR ATT DU BIDRAR TILL OSKARSHAMNS AIK!