Det är nu mindre än 1 vecka kvar på ledigheten för herrarna i seniortruppen. Träningen inför återstarten av Division 1 Södra kör igång på fredag och lördag vecka 31. Oskarshamns AIK parkerar på en 4:e plats i tabellen, endast 5 poäng efter serieledarna. Stödet från er i insamlingen #Viärmed #Jagärmed har hittills varit helt fantastiskt och detta vill föreningen givetvis tacka varmt för. Samtidigt uppmanar styrelsen till att fortsätta supporta killarna inför slutspurten och återstarten. Emil Skogh har redan förstärkt truppen, men målet med insamlingen återstår fortfarande: att skapa bättre förutsättningar för Oskarshamns AIK i jakten på eliten. Som ett gott exempel på en sådan sak kan vi nämna att seniortruppen gemensamt packar sina väskor på fredag för en båtutflykt till Öland med fotboll, bad och samkväm på schemat.

Tillsammans kan vi fortfarande göra mer skillnad, så gör som många andra nya och gamla svartvita hjärtan. Visa att #Jagärmed.

Insamlingen är just nu uppe i 67 830 kr. Lyckas vi passera nästa milstolpe 75 000 kr innan återstarten? 

*69 230 kr

Följande företag är med, #Viärmed:
Groth Kaross AB
Silvan Barbershop
Compo AB
Rekordfabriken
Mickes Bygg i Oskarshamn AB

Länk och mer information om insamlingen nedan:
http://oskarshamnsaik.se/for-partners/

Nästa match spelas på tisdag den 7 augusti. Matchen har avsparkstid klockan 19:00 på Arena Oskarshamn och det är division 2-laget Räppe GoIF som kommer på besök. Tävlingsmatch och Hyundai Cup gäller.