Kalmar FF och Oskarshamns AIK utökar samarbetsavtal och ny-(gammal) målvakt ritar på!

Oskarshamns AIK är sedan tidigare överens med Kalmar FF om ett så kallat föreningsutvecklande samarbete som Svenska fotbollsförbundet kallar det. Det betyder att namngivna spelare under 22 år kan gå mellan klubbarna utanför de traditionella transferfönstren. Dessa spelare kommer befinna sig i båda föreningarna under avtalstiden i både träning och match. Allt för att kunna optimera deras utveckling. Dock så är huvudtillhörigheten Kalmar FF för spelarna.

Namngivna spelare är sedan tidigare:

Adrian Edqvist, Yttermittfältare.

Alexander Ahl-Holmström, Forward.

Tillagda Namngivna spelare är även:

Adam Hellborg, Central mittfältare / Mittback.

Edvin Crona, Forward.

Samuel Larsson, Målvakt.

Avtalet gäller under säsongen 2019 mellan klubbarna och skall först och främst ses som en bra möjlighet för utveckling för båda parter.

Oskarshamns AIK är glada att vi som förening är det självklara valet i regionen när Kalmar FF söker efter bra utbildning till de spelare man tror på!

Vi är även ödmjuka i det faktum att spelarna fortsatt tillhör Kalmar FF och vi ser detta som början på ett utvecklande samarbete.

 


Otto Pettersson återvänder till Oskarshamns AIK

Med Otto Petterssons påskrift känner vi att målvaktssidan är helt täckt då Casper Björlin fortfarande jobbar med sin rehab efter sina hjärnskakningar. Otto är en gammal bekant för föreningen då han bland annat deltog i det framgångsrika lag som kom 3:a i Gothia cups äldsta klass. Vi välkomnar tillbaka Otto med varm hand till föreningen!

John Allen, Manager:

”Senaste och sista tillskotten till årets trupp är riktigt bra! Vi har nu utökat antalet kompetenta spelare till en redan bra trupp. Detta ger oss många verktyg att jobba med och hjälper givetvis till att skapa en tålighet under en lång säsong. Jag är mer än nöjd med den senaste tidens utveckling på den här fronten. Nu ser vi fram emot seriepremiären på söndag mot IFK Värnamo, borta.”

 

Oskarshamns AIK 2019-04-03

Frågor hänvisas till:

John Allen – Manager

Agim Hasani – Coach