Det sägs att alla goda ting är tre. Oskarshamns AIK kan stolt presentera att följande spelare har valt att förlänga sina kontrakt över fotbollssäsongen 2017:

  • Eric Persson, 25 år, mittback och lagkapten.
  • Mergim Smakolli, 26 år och mittfältare.
  • Emil Dolk, 24 år och mittfältare.

Ordförande Ted Svensson är såklart glad över påskrifterna:

”Det är mycket glädjande att föreningen har lyckats ro i land dessa signeringar. Samtliga tre spelare har varit av högsta prioritet att få behålla och nu har viktiga pusselbitar lagts inför kommande säsong.”

Sportchef Mats Karlsson instämmer och säger följande:

”Vi jobbar hårt och aktivt med att få behålla grundpelarna från tidigare säsonger och att dessa tre spelare väljer att förlänga sitt kontrakt med Oskarshamns AIK betyder såklart väldigt mycket, eftersom samtliga har tillhört föreningens ryggrad under en längre period. Jag är övertygad om alla tre har mer att ge och att Oskarshamns AIK kommer ha stor nytta av dessa killar på planen. De vet vad Oskarshamns AIK står för och har kompetensen att föra detta vidare till sina lagkamrater. Ett perfekt startskott och viktiga pusselbitar till truppen 2017”.

”Vi fortsätter att jobba med spelare som vi vill behålla från fjolårets spelartrupp och det förs diskussioner med flera spelare, utan att nämna några namn. Parallellt arbetar jag, tillsammans med sportgruppen på tilltänkta nyförvärv som kan tänkas förstärka Oskarshamns AIK under 2017 och framåt”.