Historisk gruppspel i Svenska Cupen på Ernemar IP. Två hemmamatcher, två allsvenska lag, två lördagar i rad!

  • 22 februari: OAIK vs Örebro SK 14:30
  • 29 februari: OAIK vs IF Elfsborg 16:30

Biljetterna köpes på plats i luckan via swish eller kontant. 120 kr (Vuxen & pensionär). 80 kr (skolungdom 7-16 år) fri entre barn upp till 7 år. Frikort/säsongskort gäller ej.

Övrig info:

Parkering

Parkering kommer att ske på utpekade platser enligt direktiv från parkeringsvakter på plats. Räkna med en kortare promenad från Ernemarhamnen/hundbadet/Liljeholmens.

Kom gärna i god tid för att undvika kö. Entré & kiosker kommer att vara vid anslutning till Be-Ge Hallen, till höger om ordinarie entrédörr till anläggningen.

Läktare & övervåning

Övervåning och Läktare kommer att abonneras av TV-team, media och funktionärer.

Entré, kiosk, lotteriförsäljning och riktigt gott kaffe kommer att finnas till försäljning utifrån anläggningen och på nedre plan.

Bortasektionen
Oskarshamns AIK kommer att utifrån säkerhetsdirektiven och kontakt med SvFF att resa stängsel och inhägna matchområdet vid Ernemar IP. Det kommer finnas en ståplatssektion för bortasupportrar med en separat entré direkt vid sektionen. Då detta inte är Oskarshamns ordinarie matcharena kommer det sättas upp tillfälliga toaletter och kiosk med enklare utbud.

 

Tillsammans skapar vi fotbollsfesten Oskarshamn! Varmt välkomna att uppleva svensk toppfotboll!

Vill du som företagare synas i TV-rutan, i programblad eller bara köpa ett gäng biljetter till dina anställda eller kunder?

Mejla Emil på: klubbchef@oskarshamnsaik.se