SUPPORTERRESA

Efter önskemål, är det nu spikat att supporterbussen åker med laget till Uddevalla på lördag. Där väntar seriens sista match mot IK Oddevold. I skrivande stund är cirka 30 stycken hjältar bokade på bussen och det finns alltså cirka 25 platser kvar att fylla. Häng med och stötta grabbarna i jakten på kvalplasten!

Avresa klockan 8:00 från Arena Oskarshamn. Match 14:00. Hemma cirka 22:00.
Boka din plats på: kansli@oskarshamnsaik.se eller kanslitelefon: 0491-10051

Pris 200 kr, exklusive matchbiljett.

Praktiskt information är att det görs endast 1 kortare mackstopp på ditresan, så ta med lite matsäck. På hemresan måste chauffören ha sin rast och det kommer då att finnas möjlighet att stanna och äta middag 30-45 min.

TACK för stödet! 

Tack till er som bidragit till att pressa ner priset på resan och vi vill fortsatt uppmana er som har möjlighet att haka på kampanjen #Viärmed att stötta OAIK. Detta möjliggör ett så lågt pris som möjligt för våra bortasupportrar och framförallt ungdomar som har aviserat att dem vill följa med. Har du inte möjlighet att själv följa med, men gärna vill stödja OAIK i kampen om kvalplatsen. Hjälp oss då att finansiera de tomma platserna på bussen, genom att skänka en slant.

Swisha ditt bidrag till: 123 304 80 14
Alternativt Bankgiro: 845-1114

Läs mer om kampanjen här: http://oskarshamnsaik.se/for-partners/