Ljungskile SK vinner med hela 9-0 (3-0) & Oskarshamns AIK har nått botten. 

Läget är allvarligt & nu väntar viktiga matcher på hemmaplan. Först ut: Åtvidabergs FF på fredag klockan 19:00. Ditt stöd behövs!

Text & matchrapport från LSK.se: 

Oskarshamn började också bäst, men sedan var det LSK för hela slanten. Aniekpeno Udoh kostade på sig att missa ett friläge, men den gode målskytten skulle revanschera sig. I den 17:e matchminuten hittade en frispark från Johan Svahn in till Udoh som nickade in 1-0! Knappt hade de jublande LSK-supportrarna tystat förrän Udoh bröt igenom från vänsterkanten och grundlurade målvakten så att han bara behövde kruta in bollen i nästintill tom bur – fram till 2-0. LSK fortsatte att skapa chanser och Oskarshamn hade stora problem att hålla ihop laget mot ett energirikt LSK. I den 35:e minuten hittade en hörna från Svahn fram till första stolpen där Linus Dahl knoppade in 3-0. En stark och effektiv halvlek av LSK som resulterade i en ledning med 3-0 i halvlek.

LSK fortsatte målkalaset i andra halvlek. Udoh satte dit sitt tredje mål för dagen, fram till 4-0. En hörna senare blev det 5-0, efter att Svahn återigen hittat Dahls panna. Fler mål skulle komma och 6-0 kom efter att Udoh hittade in till Jesper Westermark som satte dit bollen. Skyttekungen var hungrig på mer och 7-0 kom från Westermarks panna efter ett tjusigt inlägg från Johan Brannefalk. I slutskedet så hittade Jesper Westermark fram till inbytte Joel Palmquist, som på volley sätter dit 8-0! Palmquist hittar minuten senare fram till Edin Øy som sätter dit avslutande 9-0!