Oskarshamns AIK – IK Oddevold 3-0

Toppmöte på Arena Oskarshamn när IK Oddevold gästade konstgräset under lördagseftermiddagen. AIK tog tag i taktpinnen direkt och kunde gå till halvtidsvila med 1-0 efter att Filip Jägerbrink slagit en precis krossboll som William Kvist finurligt kunde peta förbi både försvarare och målvakt. I den andra halvleken utökade Anton Agebjörn en andraboll och tryckte in bollen i nätmaskorna. Oddevold stack upp i några anfall och Liridon Selmani oroade Oskarshamnsförsvaret, som dock kunde hålla nollan. Istället kunde Filip Jägerbrink punktera matchen efter en inkastvariant. Alla förväntade sig ett långt inkast, men istället backade Mergim Smakolli ur på ett kort inkast och serverade ett inlägg till Jägarn och 3-0 var ett faktum.

Highlights från ettanplay.se hittar ni ovan. 

Tre poäng stannar kvar i Oskarshamn och summeras tabellen hittar vi AIK i topp som serieledare, med en match mer spelad än Mjällby som under söndagen har chans att kliva upp på samma poäng.

Målskyttar: William Kvist, Anton Agebjörn & Filip Jägerbrink.

Foton: Mohammad Abdulrahim

Ett stort tack till alla era som trotsade VM-fotbollen och stöttade på plats. Ett extra varmt TACK till er som hakade på insamlingen #Jagärmed #Viärmed och lade en slant i lådan. Tillsammans är vi starka och just nu är insamlingen uppe i 32 270 kr.


Läs mer om insamlingen här:
http://oskarshamnsaik.se/for-partners/#Viärmed

#Viärmed