Förändringar i Oskarshamns AIK spelartrupp

UT

Joakim ”Bosse”  Lengyels korttidskontrakt har gått ut och vi tackar Joakim för hans insatser under våren.

Joakim kom in sent precis innan transferfönstret stängde och har med sitt stora OAIK-hjärta bidragit med driv engagemang och även i vanlig ordning levererat mål. Då Joakim säger att han avser att sluta härmed och inte spela mer så vill vi från föreningen Oskarshamns AIK tacka Joakim för hans insatser för föreningen genom alla de åren han representerat oss. Joakim Lengyel pensioneras som en av de stora spelarna i föreningens historieböcker då han alltid levererat ett hårt och lojalt arbete samt en betydande målproduktion oavsett serietillhörighet. Vi önskar Joakim lycka till i sitt liv som fotbollspensionär och hoppas att han kan dyka upp i någon annan form i klubben än som spelare i fortsättningen!

TACK FÖR ALLT BOSSE!

Oskarshamn 2017-05-20 Oskarshamns AIK – Kristianstad FC :
( Foto: Peter Holm / Bigfoto )

IN

Nevelo Yoseke mittback/ytterback, 21 år och Oskarshamns AIK har kommit överens om ett avtal som sträcker sig säsongen ut. Nevelo kommer från Montreal Impacts organisation i Kanada där han representerat andralaget FC Montreal under 2 säsonger. Nevelo är en fysisk defensiv spelare som klarar att spela på flera positioner och har under den tiden han tränat med OAIK visat att han kommer att tillföra gruppen på flera plan.

Nevelo har meriter från spel i Kanadas landslag U17VM.

Pappersexercisen från Migrationsverket vad gäller arbetstillstånd och spelbarheten vad gäller övergången från IF Mölndal och Svenska Fotbollsförbundet på Nevelo blev helt klar den 2 augusti. Därmed är han spelbar från och med matchen i svenska cupen mot Vimmerby IF under onsdagskvällen.

 

Oskarshamns AIK 2017-08-03

Frågor hänvisas till:

Ted Svensson – Ordförande            070-633 90 75