Snart 10 spelade matcher av Division 1 Södra och vi närmar oss sommaren med stormsteg. På torsdag väntar en tuff bortamatch mot Eskilsminne i Helsingborg klockan 15:00. Detta följs av ny hemmamatch på söndag klockan 16:00, då FC Trollhättan gästar Arena Oskarshamn.

 

Under våren har vi i matchernas programblad passat på att stämma av läget inför sommarens självklara aktiviteter och vilka passar då bättre att intervju än grillexperten Peiman Eliassi och storfiskarn Anton Agebjörn. Nedan följer deras snack. På söndag väntas lärarstudenten Filip Jägerbrink lämna in sina omdömen om flera spelare i laget. Vem är lagets kung på skoldiscot, vem har alla rätt på geografiprovet och vem kan svära på flest språk? Håll utkik i nästa programblad som delas ut på söndag, när Trollhättan gästar klockan 16:00.


Peiman Eliassi: ( Foto: Wilmer Holm / Bigfoto )

Intervju: Grillsäsongen har dragit igång och grillexperten Peiman Eliassi ger sina bästa tips:

  • Hur ofta grillar du egentligen?
  • Vilken sorts grill använder du dig av?
  • Om du får välja, vad lägger du på grillen?
  • Dina bästa grilltips?

Det beror lite på vädret men om det fint, så brukar vi grilla 4-5 gånger i veckan , tro det eller ej med det är ju den bästa sommarkänslan!

Riktig grill är på Kol så klart!

Brukar ofta va lammkött och kyckling för det mesta! Det är riktigt gott.

Det enda du behöver göra är att salta lite på köttet och låta de va på, helst fräscht kött då är det bara att äta med bröd!

Samla ett gäng vänner & familj, så kan man inte misslyckas!

 


Intervju med Fiskekungen a.k.a. storfiskarn Anton Agebjörn: 
25 år, back, mittfält, anfall.
Favorithobby: Fiske

Hur ofta fiskar du Age?
När tillfälle ges! Försöker en gång i veckan.

Största och längsta fångsten?

En gädda på 113cm, 9.8kg

Favoritställe att fiska på?
Skärgården

Drömresan och fisketuren går till detta ställe?

Gäddfiske i Rügen Tyskland eller Bass, muskie, gädda i USA.

Ditt bästa fisketips till en amatör?

Spendera mycket tid på vattnet och testa sig fram. Det finns mängder av bra fiskeklipp på youtube som man kan lära sig av och prata med kunnigt folk.

På söndag får spelarna sina betyg av magister Jägerbrink. Håll till godo & varmt välkomna till Arena Oskarshamn klockan 16:00 söndagen den 2 juni då Trollhättan gästar.