Supporter, Näringsliv, Gamla Goa OAIK:are!
Nu har vi tillsammans chansen att påverka och skapa bättre förutsättningar i jakten på den historiska kvalplasten. Häng på slutspurten! 

Vi gör hittills säsongen 2018 en av föreningens bästa sportsliga insatser sen starten 1922. I skrivande stund har vi toppkänning i Division 1 Södra och ett eventuellt avancemang upp till det som Svenska Fotbollsförbundet kategoriserar som elitfotbollen, nämligen: Superettan är inom räckhåll! För närvarande innehar Eskilsminne kvalplatsen, endast målskillnad före Oskarshamns AIK.

Insamlat Belopp: 165 359 kr    Målsättning: 175 000 kr 

Uppdatering: 165 909 kr

Styrelsen känner att vi vill kunna erbjuda våra grabbar en boost, samt de bästa förutsättningarna inför de avslutande omgångarna och därför har vi identifierat något som vi kallar #Jagärmed, om man är privatperson eller för näringslivet #Viärmed! Detta fungerar så att man använder något av de möjligheter vi har för att sätta in pengar till föreningen nedan och märker det enligt ovan. Vi från föreningen kommer att redovisa en barometer på vår hemsida hur mycket det renderar och konkreta exempel på vad pengarna har använts till; så som truppförstärkningar, övernattning inför Utsiktens BK på bortaplan och teambuilding-aktivitet på Öland efter sommaruppehållet.  Inför de 4 avslutande omgångarna så vill Styrelsen intensifiera kampanjen och kräma ur det sista för att på bästa möjliga vis hjälpa seniortruppen i jakten på den historiska kvalplatsen!

Häng på och stötta slutspurten genom att använda något av följande sätt för att bidra:

Swish: 123 304 80 14

Bankgiro: 845-1114   

Insättning: Valfritt belopp

Märkning: #Jagärmed

Tillsammans mot eliten inför slutspurten!

Tack för ditt stöd!

Styrelsen, Oskarshamns AIK

 

Följande Företag är med:

Mickes Bygg i Oskarshamn

AB Rekordfabriken

Silvan Barbershop

Compo AB

Groth Kaross AB

Maxi ICA Stormarknad

MB Byggkonsult  AB

OCAB

Kanonaden

Be-Ge