Silly season: förändringar i spelartruppen

OAIK presenterar idag en samling förändringar i spelartruppen inför nästa säsong.

—–

Robin Östlind väljer att lämna klubben efter en säsong. Han har bidragit med många poäng för klubben i form av assist och sju mål.

—–

Joakim ”Bosse” Lengyel lämnar Oskarshamns AIK. Bosse har varit med på resan uppåt i divisionerna bortsett på en utflykt till IF Sylvia under några år. Han har Ruda IF som moderklubb. Bosse har under många år varit en av de ledande offensiva spelarna i klubben och flertalet gånger varit främsta målskytt under säsongen.

—–

Olle Dolk väljer också att lämna Oskarshamns AIK. Han har spelat i klubben under större delen av sitt fotbollsliv men har Rödsle BK som moderklubb. Under gångna säsongen spelade Olle också matcher med Högsby IK. Olle är en ung spelare som har framtiden för sig.

—–

Brwa Pishdari har aviserat till klubben att han vill bryta sitt kontrakt då han har hemlängtan, Flytten från Stockholm till Oskarshamn har varit ett större steg än vad han kunnat tro. Brwa värvades från Täby FK under sommarfönstret och hann att gör ett seriemål i den svartvita tröjan.

—–

Oskarshamns AIK vill tacka samtliga spelare för sina insatser för klubben och önska lycka till i framtiden.

Kommentar

“Det är givetvis tråkigt när spelare lämnar. Vi tycker vi haft en bra trupp i år och alla de här spelarna har bidragit på olika sätt under säsongen. Det tillhör dock dagens fotboll att det blir förändringar i truppen. Den här tiden på året är spelarnas marknad. Vi önskar dem alla lycka till och jobbar hårt på att hitta ersättare.”

Daniel Thelaus
Sportchef
Oskarshamns AIK