IK Oddevold – Oskarshamn AIK 0-3

Inför den tillresta klacken från Oskarshamn öppnade William Kvist målskyttet på straff. Filip Jägerbrink utökade ledningen med en snygg soloprestation och Kvist punkterade sedermera matchen med att skjuta 0-3 och tre poäng hem till Oskarshamn. Segern innebar att OAIK säkrade kvalplasten till Superettan, där VArbergs BoIS gästar Arena Oskarshamn på onsdag.

Highlights från Ettanplay från lördagens match hittar ni ovan.

OSKARSHAMN! 
På onsdag spelar vi föreningens största match genom tiderna. Kval till Superettan mot Varbergs BoIS. Vi vill att samtliga ska få möjligheten att uppleva detta & tillsammans med näringslivet kommer vi därför bjuda på fri entré. Avspark 16:45!

Bortainformation: 

Efterfrågan är stor och som det ser ut nu är två supporterbussar bokade preliminärt. Resan kommer att kosta 200 kr för vuxen och 100 kr för ungdom under 18 år.
Avresa sker från Arena Oskarshamn. Det går bra att anmäla sig i samband med onsdagens hemmamatch, men också via mail: kansli@oskarshamnsaik.se

Info från Varberg BoIS hemsida:
Oskarshamn kommer att inleda på hemmaplan. Den matchen kommer att spelas på Arena Oskarshamn klockan 16:45 på onsdag den 14 november. Varbergs BoIS hemmamatch spelas söndagen den 18 november klockan 14:30.

Biljetterna till bortamatchen är släppta och biljettpriserna för kvalmatchen är reducerade så att hela Varberg kan komma och kolla på fotboll. Ståplatsbiljetterna kostar enbart 50 kronor, och sittplatsbiljetterna kostar 100 kronor. Säsongskorten gäller som vanligt. Du köper som vanligt biljett på varbergsbois.ebiljett.nu.

För gästande Oskarshamnsupportrar sker entré till matchen via bortaentrén bakom ståplatsläktaren. För att ta sig dit går man in antingen bakom Arena Varberg och följer cykelvägen som går längs med, eller så parkerar man vid Mariedalskolan/Mentorsvägen och följer cykelvägen runt arenan på det hållet tills man kommer till entrén.