Det blev delad poäng i OAIKs hemmapremiär mot Landskrona BOIS efter två mållösa halvlekar. Ett resultat som Henrik Larsson var nöjd med:

 – En bra start. Känns som en gedigen början. Skönt att vara igång. Ett kvitto på var man står. Det ser bra, vi utveckling på laget. Vi är inte i vår toppform, vi kommer bara bli bättre. Vi behöver några matcher.

Det var bortalaget Landskrona som hade mycket av bollinnehavet och kom till en del farliga chanser, mycket tack vare skickliga Filip Pivkovski som prickade stolpen vid två tillfällen, och dessutom hade ett farligt skott som Oliver Bergman reflexräddade. Henrik Larsson var ändå nöjd med hemmalagets försvarsspel:

– Vi kliver upp i planen och vinner bollen lite högre perioder. Det gör att vi kan ställa om i gynnsamma lägen. Sen är det några gånger vi blir lite låga, men det är naturligt. Det viktiga är att inte bli passiv då och det tycker jag inte att vi blir.  Kul för Oliver Bergman med första matchen i Division 1 och hålla nollan. Han visade stor pondus.  Nu väntar en veckas grästräning innan vi tar oss ann Kristianstad. 

Nästa uppgift för OAIK: Kristianstad FC på bortaplan, 24/4.

Nedan finns höjdpunkter från matchen.