Påskbingo: Stötta Oskarshamns AIK – Nu även med digitala lotter! 

Oskarshamns AIK genomgår likt övriga världen en tid av hård prövning. Oaikfamiljen har gemensamt knutit näven för att ta sig ur rådande krisläge, med ambition att fortsatt bedriva fotbollsverksamhet. Ni har redan visat ett gott stöd i form av OAIK Support och den digitala försäljningen av Halva Potten. Nya tider, kräver nya lösningar. Denna vecka lanserar vi därför Påskbingon, där vi tillsammans med Folkspel provar att för första gången sälja Bingolotter digitalt. Digitala lotter går alltså smidigt att köpa till Bingolottos program på påskdagen söndag 12 april. Enkelt med mobilt BankID & Swish. Lotten kan man sedan om man vill spela live i BingoLotto:s App på söndag  klockan 18:00 eller rätta i efterhand.

Detta via folkspel och deras unika föreningslänk där överskottet går till Oskarshamns AIK:

Länk: https://www.bingolotto.se/bingolotter/?customerId=32001548

Som vanligt går det utmärkt att köpa fysiska lotter av ungdomarna i våra pojk -och ungdomslag, samt att lotterna finns på våra försäljningsställen: Djurparkskiosken, Circle K & COOP Kolberga.

På skärtorsdag kommer OAIK att bemanna ett bord på MAXI. Med hänsyn till rådande omständigheter kommer vi att avlasta våra ideella hjältar 70 +.  Köp gärna lotter och var på så sätt med och rädda Oskarshamns AIK! TACK och lycka till!