Oskarshamns AIK inleder samarbete med Stadium och Adidas

Oskarshamns AIK är överens om ett avtal som sträcker sig tre år på materialsidan. Våra nya samarbetspartners blir Stadium och Adidas. Vi återkommer senast i början på januari med vår nya profilsida och hur det går till att beställa. Vår ”butik” är Stadium, Hansa City i Kalmar men det kommer vara enkelt att beställa via nätet eller genom föreningen.

Kommentarer

“Det känns spännande med detta nya samarbete. Vi har haft Intersport under många år men valde denna gång Stadium och Adidas som gett ett mycket bra intryck och visat ett de verkligen vill vara med på vår fortsatta resa mot att bli en elitförening.”

Daniel Thelaus
Sportchef
Oskarshamns AIK

” Vi är både glada och stolta över att få Oskarshamns AIK som partner och kund de kommande åren. ”AIK” är en välskött förening där både bredd och elit finns med och att vi nu får vara med på deras fortsatta resa ser vi som en härlig utmaning.”

Niclas Andersson
Stadium

”Vi på adidas är glada och stolta över att vara en del av OAIK:s framtid och utveckling. Vi ser fram emot ett bra och framgångsrikt samarbete. Nu ska vi ta nästa steg tillsammans.”

Eric Claeson
adidas.