Oskarshamns AIK och föreningslivet blöder.

Under rådande omständigheter och spridning av Coronaviruset i en värld fylld av oro så påverkas vi alla. Föreningslivet behöver ta hänsyn och motverka spridningen, då människans hälsa alltid kommer i första hand. Detta sker i en tid då Oskarshamns AIK som bäst förbereder sig på fotbollssäsong och tillsammans med goa partners försöker skapa de absolut bästa förutsättningarna för att möjliggöra ungdomsverksamhet, drift av anläggning och ett representationslag i Ettan Södra.

Just nu är vår verksamhet hotad. Det sker en brutal inbromsning i näringslivet hos våra partners som vi måste ha förståelse för. Restauranger, hotell, frisörer är bara några vars verksamhet också hotas. Just nu hänger ett sjusiffrigt belopp i luften och riskerar att utebli, tilltänkta träningsläger på Ernemar IP avbokas och precis som företagen tvingas styrelsen dra i handbromsen på samtliga poster. Frågan är om det räcker för att täcka de stora intäktsfallen.

Kan du och vill du vara med och bidra till att rädda Oskarshamns AIK under dessa tider så välkomnas varmt ditt stöd till:

Bankgiro: 845-1114

Swish: 123 304 80 14

Märk betalningen med: OAIK SUPPORT

 

Ta hand om er där ute! Vi spelar bara fotboll, men vi älskar det och vill fortsätta!

#OAIKFAMILJEN

Text från OT Sporten publiceras nu:
https://www.barometern.se/sport/akut-kris-i-oskarshamns-aik-vi-far-se-om-vi-kan-radda-det-har/