Oliver Stojanovic-Fredin klar för Oskarshamns AIK

Glädjande kan vi hälsa Oliver Stojanovic-Fredin välkommen till Oskarshamns AIK. Den 21-åriga offensiva anfallsspelaren ansluter till truppen nästa vecka. Stojanovic-Fredin har sin fotbollsfostran i Malmö FF och har spel i Superettan och i juniorlandslag i bagaget. Senaste säsongen spelade Oliver för seriekonkurrenten Ängelholms FF, där han svarade för 10 mål och 6 assist. Stojanovic-Fredin bekantade sig med föreningen under föregående vecka och såväl Oskarshamns AIK som Oliver fick ett gott intryck av varandra. Det är med stor glädje vi ser fram mot att se Oliver dra på sig den vita tröjan under säsongen 2019!

Manager John Allen:
”Såklart, jättebra att Oliver valt Oskarshamns AIK. Nu spetsar vi till truppen och konkurrensen på allvar. Oliver kommer att bidra starkt på flera av de offensiva positionerna. Vi vet att han är en toppspelare på den här nivån och självklart hoppas vi att vi tillsammans kan ta ytterligare steg”.

En längre intervju med Oliver kommer senare på hemsidan…

Varmt välkommen till Oskarshamn!

Imorgon söndag spelar A-laget träningsmatch mot Finnish PLU (den finska spelarunionen). Avspark klockan 11:00 på Ernemar IP. Det finska laget är på miniläger i Oskarshamn över helgen och består av spelare som tillhör den finska spelarunionen. Spelarna har tillhört lag i de högsta finska divisionerna och är för närvarande kontraktslösa när dem reser runt i Scandinavium för att försöka spela till sig kontrakt inför fotbollsscouter och sportchefer. Så räkna med hungriga spelare och en fartfylld match.

Peiman Eliassi, William Kvist och Filippos Sachsanidis vilar, men övriga spelare är tillgängliga för spel.

#Svartvitt #Oaikfamiljen

Oskarshamn 2019-02-09 Oskarshamns AIK – FK Karlskrona :
( Foto: Peter Holm / Bigfoto )
Oskarshamn 2019-02-09 Oskarshamns AIK – FK Karlskrona :
( Foto: Peter Holm / Bigfoto )
Oskarshamn 2019-02-09 Oskarshamns AIK – FK Karlskrona :
( Foto: Peter Holm / Bigfoto )