Det blev en poäng för OAIK när laget på lördagseftermiddagen gästade Kristianstad. Det var dock väldigt nära att laget hade fått vända hem med alla tre poängen. Efter en mållös första halvlek kunde Anton Agebjörn efter ett inlägg från Martin Karlsson i matchens 50:e minut ge OAIK ledningen. Målet såg trots flera lägen för OAIK att göra 2-0 ut att bli matchens enda, men i matchens 91:a minut lyckades Kristianstads Joel Nilsson kvittera. OAIKs tränare Henrik Larsson hade blandade känslor efter en poäng på bortaplan:

Det är surt att inte vinna. Vi har den här matchen där vi vill ha den och jag tycker att vi ska vinna den. Vi har flera chanser att göra 2-0 och vi har ett par tre bollar i ribban, så vi borde gjort 2-0 tidigt. Även om vi inte lyckas med det så ska vi kunna hålla i det. Trots det så gör vi en bra match. Vi håller oss till den taktiska planen på ett bra sätt. Det är bortaplan och vi får med oss en poäng, vi ska inte skämmas över det.

För OAIK väntar på tisdag cupmatch hemma mot Myresjö/Vetlanda innan det nästa helg är bortamatch mot Landskrona på schemat.