Trots problem att ta sig till matchen på grund av en trafikolycka och en uppskjuten avspark fick OAIK med sig en poäng ifrån ett regnigt bortamöte med Kristianstad FC, något som gladde huvudtränare Larsson:

”Jag är nöjd över hur vi hanterar matchen och situationen, men samtidigt är jag lite besviken över att vi inte vinner matchen. Jag tycker att vi skapar chanser och verkligen försöker avgöra matchen. Sista tjugo tycker jag att det är vi som ligger närmast avgörandet. ”

Det var dock Kristianstad som tog ledningen i matchen tidigt i andra halvlek när Michael Baggner dök upp på ett inlägg. OAIK-kvitteringen dröjde till sista kvarten. Efter en omställning och en quarter back-värdig krosspassning från Mergim Smakolli kunde Anton Agebjörn kvittera till 1-1. Med ett stolpskott på stopptid var OAIK nära på avgöra matchen, men det blev delad poäng.

”Vi kommer tillbaka och kvitterar, det är positivt. Det är väldigt bra för framtiden.

En hel del spelare stod för bra insatser i hemmalaget.:

”Anton Agebjörn gör en bra match. Det gläder, vi behöver få igång honom. Filip Jägerbrink börjar hitta formen. Sen står Axel Lindahl och Jochen Graf för pigga inhopp och ger oss energi. ” sammanfattar Henrik Larsson

Nästa match för OAIK väntar redan på fredag när Husqvarna gästar. Matchstart kl. 19:00.