OAIK bjuder in till en löparfest för livet

/, Slider/OAIK bjuder in till en löparfest för livet

OAIK bjuder in till en löparfest för livet

Spring för Livet är en dag för hela OAIK-familjen.

Samtliga av våra ungdomslag samlas på Arena Oskarshamn på söndag den 9 oktober där huvudnumret för dagen är det stora löparlopp som äger rum till förmån för Barncancerfonden Öst.

Spelarna/Ledare har under några veckor samlat in donatorer som sponsrar valfri summa per varv en spelare springer på 30 minuter. De allra minsta startar 12:45 och följs sedermera av de något äldre killarna. Av den insprungna summan går 30 % till Barncancerfonden Öst, 40 % till föreningen för inköp av material till träning och underhåll av vår fina anläggning på Ernemar och resterande 30 % går till spelarens lagkassa.

Söndagen bjuder på flera andra kringaktiviteter där Coop Extra bjuder på godisregn och dessutom kommer världens bästa fotbollsjonglör att vara på plats. Tomas Lundman har flertalet världsrekord i bolljonglering och har lovat att visa upp sina allra bästa trix och jongleringskonster. Ett nytt världsrekord garanteras!

Alla åskådare under Spring För Livet har sedan gratis entré till OAIK:s seniorlagsmatch klockan 15.00. Gästande lag i denna Division 1 tillställning är Kristianstad. 13:30 öppnar entrén till division 1 matchen och alla som kommer in på Arenaområdet efter detta betalar således inträde. Det kommer att finnas möjlighet att köpa korv, kaffe och andra godsaker i kioskerna under dagen. Tillsammans visar vi föreningens samlade kraft och springer för livet.

Preliminära hålltider:

12.30 Uppladdning inför Spring för Livet
12.45 Start för OAIK:s yngsta spelare
13.15 Den äldre halvan av OAIK:s 300 ungdomar startar
14.00 Tomas Lundman, världens bästa fotbollsjonglör uppträder och skriver autografer
14.15 Matchuppvärmning: Division 1, Oskarshamns AIK-Kristianstad FC
14.30 Coop Extra bjuder på godisregn
14.45 Tomas Lundman, världens bästa fotbollsjonglör slår världsrekord
15.00 Matchstart Oskarshamns AIK-Kristianstad FC

By |2016-10-05T17:24:17+02:00oktober 5th, 2016|A-laget, Slider|0 Comments

About the Author: