Efter den tunga hemmaförlusten mot Oddevold vänder OAIK under lördagen söderut för möte med nykomlingen Eskilsminne. Både lagen parkerar efter fem spelade omgångar i tabellens mittskikt, med sju inspelade poäng vardera. OAIK:s tränare Henrik Larsson har respekt för helgens motståndare:

”Det är ett bra lag vi möter på lördag. Dom pressar högt och det blir väldigt viktigt för våran del att vara noggranna i passnings- och positionsspel för att inte så att säga göra Eskilsminne bra. Dom har visat prov på att dom är ett starkt hemmalag med starka resultat mot exempelvis Örgryte. För vår egen del gäller det att jobba vidare med vår samverkan. Det finns många bra delar i vårt spel redan nu, men också bitar som vi måste jobba vidare med. Kugghjulen måste klaffa. Där är vi inte fullt ut ännu.”

En spelare som Henrik Larsson ser som väldigt betydelsefull för att lyckas med just det är Anton Agebjörn, som även imorgon spelar i den centrala positionen precis bakom anfallaren.

”Anton är den spelare som fungerar som länken mellan det offensiva och det defensiva spelet. Här har vi ett sparkkapital, därför gläder det verkligen att han har börjat skina på träningarna igen.”

Henrik Larsson gör en förändring i startelvan jämfört med matchen mot Oddevold. Joakim Lengyel ersätter en skadad Emmanuel Dogbe till höger på mittfältet.

 

 

Matchen startat klockan 16:00. Matchen följs lättast via: http://svenskfotboll.se/livescore