Nya roller i Oskarshamns AIK:s organisation

På upptaktsträffen i lördags presenterades följande nyheter i organisationen, fotbollssäsongen 2017;

Akademichef: Niclas Olsson

Ungdomsansvarig: Victoria Brodin

Huvudansvarig för fotbollsskolan: Anders Thörnvall

Niclas Olsson, som prisades som årets ledare i Oskarshamns AIK 2016, har antagit uppdraget som Akademichef och kommer att leda utvecklingen framåt. Efter en tids sjukdom har tyvärr Linda Törnström tvingats kasta in handduken och för att hon ska bli helt återställd kommer nu Niclas att ta över det fina arbeta som har påbörjats med akademiverksamheten, där också Tobias Törnström varit starkt bidragande. Niclas blir nu spindeln i nätet och kommer främst att fokusera på de båda träningsgrupperna A1 & A2, där killar födda 03 och uppåt ingår. Niclas får nu huvudansvaret och blir Oskarshamns AIK:s ansikte utåt vid fortbildningar och akademikonferenser.

Victoria Brodin, har under året jobbat hårt med styrdokumentet Svartvita tråden, där föreningens gemensamma riktlinjer ingår; http://oskarshamnsaik.se/foreningen/ledardokument/  . Hon är i grunden lärare och har halkat in på fotbollen tack vara sin man som är tränare och barnen som spelar fotboll i föreningen. Victoria tycker om struktur och är van vid att administrera och förenkla processer/rutiner. Hon får nu en mycket betydelsefull roll i föreningen som ungdomsansvarig och har också varit delaktig i det budgetarbete som har genomförts, främst kring ungdomsfotbollen. Vi hälsar såklart Victoria varmt välkommen till föreningen!

Anders Thörnvall är sedan tidigare ledare för P09 och har nu tagit på sig huvudansvar för fotbollsskolan. Det blev en kanonstart på året med många nya glada killar som längtat länge efter att spela fotboll, när träningen för fotbollsskolan sparkade igång förra onsdagen. Tillsammans med övriga ledare kommer Anders se till att killarna och föräldrarna fortsätter att ha kul kring fotboll och att dem snabbt känner sig välkomna in i #OAIKfamiljen.

Kontaktuppgifter till personerna finner ni under; Föreningen –>Kontakt