Oskarshamns AIK presenterar ny huvudtränare. 

Walesaren John Allen 54 år har tillsammans med Oskarshamns AIK skrivet ett avtal för säsongerna 2019 och 2020.

John började sin aktiva fotbollskarriär i Chester City, för att vidare spela för Mansfield Town innan flytten till Finland där han mestadels tillbringat sin fotbollstid i klubbar som TPS Åbo, RoPS i den finska högstaligan. John spelade en kort sejour för Malmö FF i Allsvenskan 1989 under Roy Hodgsons ledning där anfallskonkurrensen var hård med spelare som Martin Dahlin, Håkan Lindman och Lasse Larsson.

Tränaruppdragen tog vid efter avslutad karriär där John varit verksam som akademi-,assisterande- och huvudtränare för flertalet klubbar som TPS ,RoPS ,IFK Åbo ,FC Jazz och det senaste uppdraget FC Inter Åbo.

Oskarshamns AIK says Welcome John and best wishes to You and rest of the staff ahead of the season 2019!

I ledarstaben vid sidan av John säger vi välkommen tillbaka till Stefan Berkeby som var med i det framgångsrika juniorallsvenska laget  som också kom trea i Gothia Cup. Nygammal bekantskap är alltså tillbaka som assisterande tränare i Oskarshamns AIK och en viktig pusselbit i ledarstaben 2019. Efter ett par år i lokalfotbollen och senast uppdrag i Högsby IK så välkomnar vi Stefan tillbaka till OAIK-Familjen. En grymt engagerad, fotbollskunnig och jordnära ledare.

Dessutom har Oskarshamns AIK förlängt med lagets viktigaste pusselbit. Materialaren och koordinatorn  Jonas Johansson blir kvar i föreningen vilket glädjer oss alla mycket. Jonas står för grunden, tryggheten, stabiliteten och ordningen i truppen och klubben. Vi är mycket glada att Jonas fortsätter att köra på.

Sist, men absolut inte minst, Glädjande så blir Agim Hasani  kvar som assisterande tränare i Oskarshamns AIK över 2019 vilket vi är mycket nöjda över. Agim som har varit en del av oss sen sommaren 2017  har en stor kunskap och är en lugn och metodisk instruktör som tillför mycket i föreningen. Agim blir en viktig del av organisationen.
Jonas, Stefan, John, Agim – LETS GO!