Nu är det klart vilka talanger som ska representera Söderettan i matchen mellan Norr och Söderettan. Oskarshamns AIK kan stolt presentera att Jesper Löfgren är en av Morgondagens Stjärnor. Den unga försvarsgeneralen är en av spelarna som kommer att delta i matchen som spelas mellan de bästa spelarna från Söderettan och dess motsvarigheter i Norrettan. Samtliga spelare är födda 1997 eller senare och vi säger ett stort grattis till Jesper som verkligen har förtjänat sin plats efter en stark säsong och med en fin utvecklingskurva är uttagningen ett kvitto på att hårt jobb lönar sig. Matchen spelas i Jönköping den 20 november.

Vi ställde 3 snabba frågor till Löfgren inför matchen.

Grattis, du är uttagen till Morgondagens Stjärnor, berätta kort vad det innebär?

– Stort tack! Det innebär att jag efter säsongen kommer spela en match där talanger från den södra division 1 serien kommer ställas mot talanger från den norra division 1 serien. Matchen spelas den 20 november i Jönköping. Spelarna ska vara födda 1997 eller senare.

Hur känns det att ha blivit uttagen?

– Att spela fotboll är det bästa jag vet så att kunna förlänga fotbollssäsongen med denna match är fantastiskt roligt. Men just nu ligger allt fokus på att vinna matcher med OAIK.

På söndag väntar match Kristianstad, vad tror du om matchen?

– Alla matcher i den här serien är jämna och tuffa, men det har sett bra ut på träningarna och även på matchen vi spelade i veckan. Vi kommer in till denna fight med en positiv känsla och med mycket energi. I defensiven gäller det att inte bjuda på något och i offensiven gäller det att vara effektiva när chanserna väl kommer.