Inför lördagens match mot Eskillsminne klockan 16:00 på Arena Oskarshamn. Möt vår egen skånska trollgubbe William Kvist i fem snabba frågor:

1. Ny match väntar hemma mot Eskilsminne, ett lag som kommer hemifrån dina hemtrakter Helsingborg. Vad vet du om laget?
Dom är bra som lag, där ingen sticker ut speciellt mycket. Tror inte dom har som målsättning att ligga i toppen av tabellen, men det är ett lag som tycker det är viktigare att alla mår bra och att ingen ska ta för mycket plats. Ett bra lag.

2. Vad kan vi vänta oss för match tror du?
Jag tror det blir en rätt så öppen match med några mål och självklart kommer vi bara gå för att vinna matchen.

3. Tre vinster, en förlust och nu oavgjort senast. Vad säger du om säsongsinledningen?
Det är en bra start även om vi borde vunnit den matchen vi förlorade, men så är fotbollen ibland, man får bara lära sig av sina misstag!

4. Du har startat samtliga matcher och även gjort 3 mål, kommentarer om din egen insats hittills?
Det känns skönt att få regelbunden speltid igen, jag tänker inte så mycket på mina mål och assist, dom vet jag att jag alltid gör när jag känner mig i bra form.

5. Slutligen, du skrev endast på ett halvårskontrakt med OAIK inför säsongen. Frågan som alla undrar över, får vi se dig i den svartvita tröjan året ut?
Jag trivs här och det är fortfarande början på säsongen. Jag har bra med tålamod och stressar aldrig fram något, allt ska kännas bra när man skriver ett kontrakt.

Varmt välkomna till Arena Oskarshamn på lördag klockan 16:00 och stötta William, samt övriga delar av laget när Eskilsminnne gästar!

Oskarshamn 2018-04-14 Oskarshamns AIK – Tvååkers IF :
Hemmapremiär!
( Foto: Peter Holm / Bigfoto )