Oskarshamns AIK – Åtvidabergs FF
På torsdag är det hemmamatch på Arena Oskarshamn klockan 19:00. Varmt välkommen att stötta oss i den fortsatt glödheta toppstriden av Division 1 Södra!

Vi har träffat mittfältsgeneralen Filip Jägerbrink och nedan följer en intervju med ”Jägarn”:

Vi går nu in i slutspurten av serien, hur ser formen och statusen ut i laget?

Vi har ett härligt go i laget och det har vi haft hela säsongen! Vi är en grupp där det är verbalt högt i tak och där det finns många vinnarskallar som vill mycket med sin fotboll. Vi känner oss inte på långa vägar nöjda med säsongen, utan vi vill mer och det hoppas jag vi kan ta fram nu i slutet av säsongen.

Avstängd senaste matchen mot Karlskrona, kan du ge oss din syn på den matchen?

Jag åkte med supporterbussen ner till Karlskrona och såg matchen och det är verkligen roligt och uppskattat att vi fått igång ett så stort intresse kring Oskarshamns AIK.

Matchen i sig tycker jag är en klassisk höstmatch, där det inte var någon direkt struktur i matchbilden. Det var få målchanser och de uppkom slumpartat. Hade vi bara haft en bättre dag i den tekniska kvalitén hade vi straffat dem bättre offensivt och vunnit matchen.

Vad tror du om dagens match och motståndaren Åtvidabergs FF?

Åtvidaberg är absolut höstens lag och vi har stor respekt för deras kvalitéer! Offensivt är de ett kreativt lag som vi måste se upp med, men samtidigt vet vi deras svagheter och hur vi ska straffa dem.

Kan vi förvänta oss något spektakulärt från din sida?

Hattrick och en handvolt med skruv vid målfirandet, haha… Mina prestationer är inte direkt spektakulära, utan jag försöker hela tiden bidra med stabilitet och trygghet ute på planen.

Kvällsmatch för andra matchen i rad, vad föredrar du; helgmatch eller kvällsmatch?

Kvällsmatcher är alltid trevliga i strålkastarljusen, speciellt på höstkanten. Får jag välja föredrar jag vardagskvällar, alternativ tidig lördagsmatch. Sen spelar självklart andra faktorer in, så som restiden för motståndarna och vilket som lockar mest publik. Jag hoppas på mycket förväntansfulla Oskarshamnare på läktaren!

Oskarshamn 2018-09-22 Oskarshamns AIK – Torns IF :
Oskarshamns AIK 6 Filip Jägerbrink
( Foto: Peter Holm / Bigfoto )