Med tre raka segrar och en stegrande formkurva i ryggen väntar bortamatch på Ruddalens IP mot Utsiktens BK för OAIK. Motståndaren Utsikten har skrapat ihop sju poäng än så länge men gick senast bet mot Landskrona som vann med 2-1.

Vi snackade upp matchen med Anton Agebjörn, OAIKs huvudstarka mittfältare.

Tredje raka segern i Division 1 Södra hemma mot FC Trollhättan (2-1) i söndags. Berätta om matchen.

”Lite trevande spel från oss då Trollhättan spelade ett varierat spel, så vi fick inte riktigt grepp om dem. Men jag tycker att vi spelar kontrollerat och släpper inte till så många chanser. Positivt att vi skapar mycket chanser, även om vi kunde önskat flera i mål.”

Efter att ha börjat årets seriespel med tre oavgjorda och en förlust har vinden nu vänt och ni har vunnit tre matcher i rad. Vad beror formen på?

”Ser man till prestation har vi varit bra i alla matcher, men nu har vi lyckats göra mål och självförtroendet i laget har ökat. Vi vet att när vi spelar bra så är det väldigt jobbigt att möta oss och då ska det mycket till att slå oss.”

Du har startat samtliga sju matcher i år och stått för tre mål vilket gör att du toppar er interna skytteliga. Hur ser du på din säsongsstart?

”Jag har haft bättre fokus i spelet och håller mig mer sansad än tidigare vilket jag tror har gett bättre resultat på planen. Jag hoppas toppa formen ytterligare några steg.”

På söndag åker ni till Göteborg för match mot Utsiktens BK. Ett ”Kiken” som förra året åkte ur Superettan har tagit sju poäng på lika många matcher och placerar sig på en tionde plats i tabellen. Vad vet du om dem?

”Inte speciellt mycket, ett lag som trillat ner från Superettan. Men de var solida då vi mötte dem i Division 1 för två år sedan.”

Avslutningsvis, vad behöver ni göra för att förlänga segersviten?

”Ett fortsatt hårt jobb, mod och självförtroende vi samlat på oss. Vi ska fortsätta vinna matcher så det strävar vi efter. Rätt attityd och inställning till uppgiften. ”Zusammen” (tillsammans, reds. anmärkning) är ledordet!”

Laguppställningen ser ut följer i morgondagens match:

Graf, Birgersson, Christensson

Filip, Agebjörn, Mergim

Karlsson, Persson (c), Nicklasson, Pavic

Bergman

Bänk: Torstensson, Fredriksson, Löfgren, Adams, Olström, Lindahl, Lagneteg Nilsson

Matchen startar kl. 16:00 imorgon söndag.

Länk till livesändning.

Forza svartvitt!