Intervju med Filip Jägerbrink inför söndagens match mot Skövde AIK.

  1. Förlust senast mot Torn med 2-1, din syn på matchen?

Vi möter ett organiserat starkt lag som har en jämn nivå i sitt spel. Vi inleder med en energilös och svag första halvlek. Även om vi är nära och få första målet, kändes det som att vi i denna match verkligen behövde få första målet eftersom energin inte riktigt fanns där denna match.

  1. Skövde AIK hemma, sista matchen på en tuff 3-veckorsperiod med 5 seriematcher och 2 cupmatcher. Hur ser du på vår insats under denna period?

Vi har gjort det okej denna period. Vi har tagit viktiga vinster mot Lund, Utsikten och Ljungskile och styrkan i dessa matcher är att vi ändå känner vi inte är riktigt nöjda med insatserna. Självklart surt med förlusten mot Torn senast, men också cupmatchen mot Sylvia.

  1. Vad säger du om din personliga insats så här långt?

Jag tycker den varit helt okej så här långt, bortsett från senaste matchen som var en bonus att medverka i eftersom jag legat sjuk. Även kul att ha fått göra några mål också! Som lag känner jag vi har bra i offensiven och får med många spelare i det offensiva, vilket skapat större delaktighet för oss centralt.

  1. Vad kan vi förvänta oss för match mot Skövde AIK?

Vi är revanschsugna efter förra matchens nederlag. Många spelare är också revanschsugna i att göra en bättre prestation, så vi kommer ha mycket energi i denna match!

Vi går alltid för vinst. Samtidigt måste vi ha respekt för Skövde som är ett lag som är ett riktigt bra omställningslag och det måste vi se upp med!

Foto: Mohammad Abdulrahim

  1. Till sist, vågar vi supportrar hoppas på att AIK blir kvar i toppen för att stanna denna säsong?

Absolut ska vi vara det! Samtidigt måste vi ha en ödmjukhet till uppgiften och förstå varför vi tagit de poäng som vi tagit. Vårt spel kräver mycket energi och mycket löpningar både offensivt, men framförallt i presspel och återerövring. Därför krävs det att vi fortsätter ta jobbet som krävs för att fortsätta kunna leverera bra prestationer.

Det är även kul att intresset runt laget och i stan börjar ta fart. Riktigt kul! Vi hoppas på fortsatt stöd, samtidigt som det hade varit kul om många supportrar åker med ner till Mjällby med supporterbussen!

Avspark klockan 16:00 på söndag i matchen mellan Oskarshamns AIK och Skövde AIK.

VÄLKOMNA!!!