Imorgon måndag är det dags för säsongens andra Smålandsderby i Division Ett Södra när Oskarshamns AIK gästar Östers IF på Myresjöhus Arena.  OAIK lagkapten Eric Persson, som i veckan förlängde sitt kontrakt med OAIK över nästkommande säsong, ser fram emot drabbningen:

 

”Det ska bli en intressant match, där vi ska mäta oss med ett formstarkt Öster. Men jag tycker att vi visade vid mötet i våras att vi kan prestera en fotboll som kan störa Öster.Vi har under veckan tittat på video och scoutat Öster, och hittat en matchplan, som ska ge oss bästa chans till poäng. Självklart känns det bra att kunna förlänga mitt kontrakt med OAIK. Vi har under mina säsonger här gjort en intressant resa, som jag nu hoppas att vi ska kunna ta nästa steg på!”

 

OAIK kommer till matchen som sexa i tabellen med två raka segrar och fyra raka matcher utan förlust. Öster parkerar på fjärde plats och kommer ifrån en 2-1-seger borta mot IK Oddevold. OAIKs startelva presenteras imorgon. Noterbart är att Marias Pavic åter finns med i truppen efter sin skada.
Matchen sparkar igång klockan 19:00. Som brukligt liverapporteras matchen via http://svenskfotboll.se/livescore/
Matchen livesänds också på: ostersifplay.solidtango.com/