Efter segern i veckans Hyundai Cup-match mot Nybro vänder OAIK på söndag blickarna västerut mot Göteborg för bortamatch i Division Ett Södra mot klassiska Örgryte IS, en match som huvudtränare Henrik Larsson ser fram emot med både energi och ödmjukhet:

” – Örgryte är ett väldigt bra lag med duktiga spelare och med mycket erfarenhet. Dom spelar en snabb och fin fotboll. Mattan på Gamla Ullevi ska enligt rapporterna var riktigt fin. Samtidigt vet vi att vi måste stå för en helgjuten insats för att få med oss ett bra resultat på söndag. Det är en underbar utmaning.”

Det skiljer inför matchen sju poäng och fem poäng mellan lagen, där Örgryte ligger tvåa och OAIK sjua i Division Ett Södra. OAIK kommer som känt senast ifrån en hemmaförlust mot Landskrona, medan Örgryte avfärdade Höllviken på bortaplan. Henrik Larsson är övertygad om vad som krävs för att kunna få med sig poäng ifrån Gamla Ullevi:

” – Det är en av de svåraste bortamatcherna för året. Vi måste verkligen vilja och orka jobba stenhårt för varandra. Det kommer bli mycket överflyttning och djupledsbollar som vi måste hantera, det måste vi vara förberedda på.” 

Startelvan inför matchen på söndag är fortfarande oklar:

” – Vi dras med en del skador, startelvan beror delvis på vilka spelare som är tillgängliga. Vi ska ut och träna nu och då får vi se hur statusen är på några av de osäkra spelarna.”

Matchen startar klockan 18:00 på söndag. Matchen livesänds via: http://oisplay.se/live/pridematchen-14-juni

Matchen rapporteras som vanligt på: svenskfotboll.se/livescore

Glöm inte att följa @oskarshamnsaik på Twitter för allt det senaste om OAIK.