Inför Oddevold – OAIK: ”Vi är förberedda på kamp”

Efter derbyförlusten mot Öster resar OAIK i motsatt riktning, det vill säga västerut, mot Uddevalla och bortamatchen mot IK Oddevold. Det är sjätteplacerade Oddevold som tar emot niondeplacerade OAIK på söndagseftermiddagen.

Vi snackade upp matchen med OAIK-yttern Chirstopher Christensson:
Oddevold på söndag, dina tankar om matchen?

”Tuff bortamatch. Oddevold har alltid varit ett fysisk starkt lag. Matchen kommer säkerligen att speglas av just detta och det lag som går vinnande ur duellspelet kommer ha mycket vunnet. Vi har tränat mycket på små ytor i veckan och är väl förberedda på kamp.”

Efter 2 förluster är det dags för revansch, hur slutar matchen?

”Oavsett om vi vinner eller förlora vill vi alltid vinna nästa match. Det har sätt bra ut på träningen i veckan och laget ser revanschsugna ut efter två raka förluster. Vi vinner 3-1.”

Höstsäsongen, hur kommer den se ut för dig & OAIK, kan du sia i spåkulan?

”Jag hoppas kunna vara mer delaktig framåt. Vi som lag blev lite för låga vissa matcher, hoppas vi kan komma upp lite mer i banan utan att blotta oss bakåt. Hittar vi den balansen kommer vi får mer utdelning framåt. Då kommer man personligen hamna mer i bra läge och förhoppningsvis oftare i målprotokollet, men samtidigt måste vi fortsätta vara tighta bakåt. Hittar vi balansen i höst kan vi börja klättra i tabellen.”

Matchen startar kl. 17:00 på söndag.

Matchen livesänds på:

https://ikoddevoldplay.solidtango.com/live/ik-oddevold-oskarshamns-aik