Imorgon lördag är det dags för OAIK att genrepa inför hemmapreimären mot Landskrona BOIS. Morgondagens motståndare Nyköpings BIS slutade femma i Division 1 Norra och kommer till matchen med bra form efter att ha besegrat Katrineholm och Södertälje i sina senaste träningsmatcher, något som tränare Henrik Larsson håller med om:

– Det är ett bra lag som vi möter. En väldigt bra motståndare i sista träningsmatchen. Dom är i precis samma läge som oss och ska börja tävla nästa helg. 

En uppåtgående form har också Oskarshamns AIK visat. Efter förlusten mot Vimmerby den 20:e mars har laget fyra raka segrar.

– Vi har en bra känsla, vi har två-tre väldigt bra veckor bakom oss. Innan dess hade vi en period med mycket skador. Nu är spelare som Dominic Adams och Christopher Christensson tillbaka. Vi känner att vi är redo. Sen har några spelare som inte klara för 90 min än, men vi är på god väg. Ankomsten av Axel Lindahl har varit väldigt positiv, det sprutar in energi in i laget. Jag har en jättepositiv känsla.  Jag hoppas vi är gedigna imorgon och verkligen jobbar tillsammans som en enhet. Den känslan vill jag ha imorgon. 

Henrik Larsson har tagit ut följande startelva till matchen:

Adams, Graf, Christensson

Jägerbrink, Agebjörn, Smakolli

Karlsson, Persson, Löfgren, Pavic

Agadomou

Skador: Dolk, Birgersson (sjuk)

 

 

Matchen går av stapeln kl. 15:00 och spelas på Arena Oskarshamn. Inträde 40 kr. Varmt välkomna.