Efter tre raka matcher på bortaplan är det äntligen dags för hemmamatch för OAIK igen när Norrby kommer på besök. Med tre matcher kvar på säsongen ligger OAIK åtta i tabellen. Motståndaren Norrby har efter en tung säsong börjat hitta format och tagit sig upp på rätt sida av det nedre strecket, de går i matchen som tia.

Det är en fokuserad Henrik Larsson som blickar fram mot morgondagens match:

”Det här är jätteviktigt för oss. Tidigare har vi inte kollat så mycket i tabellen, men nu är det en annan situation. Vi har satt oss i den här situationen och vi måste inse allvaret, det är föreningens framtid i Division 1 som det gäller. Vi har hamnat i den här situationen på grund av att vi inte har tagit de poäng som krävts och som vi trodde att vi skulle kunna ta. Imorgon gäller det att vara fokuserade och noggranna. Vi måste vara vaksamma på fasta situationer,ja, vaksamma på allting och samtidigt ha ett bra anfallsspel”

Han matchar följande elva i matchen:

Hägg-Johansson

Pavic, Persson, Niklasson, Torstensson

Smakolli, Jägerbrink

Dolk, Östlind, Christensson

Birgersson

Matchen startar klockan 15:00 och är en del av arrangemanget ”En heldag med bara sport” som vi arrangerar tillsammans med IKO. Biljetter till det köper du här.

Vi kommer rama in matchen med ett stort familjeområde – ta med barnen och ha en fin eftermiddag på Arena Oskarshamn.

Matchen kommer livesändas på: http://www.barometern.se/sporten/ och på http://www.bt.se/sport/

men liverapporteras också på: http://svenskfotboll.se/livescore/