Efter förlusten förra helgen mot Örgryte och en spelledig helg fortsätter Oskarshamns AIKs framfart i Division Ett Södra på måndagskvällen med hemmamatch mot Kristianstad FF. Klockan 19:00 kickar är det avspark på Arena Oskarshamn i en match som huvudtränare Henric Larsson har stora förhoppningar på:

– ”Jag har stora förhoppningar på morgondagen. Jag har förhoppningen om ett OAIK som trampar gasen i botten och som vill vinna fotbollsmatcher igen. Vi har fokuserat mycket på noggrannheten i vårt passningsspel senaste veckan, det blir viktigt för att kunna vinna imorgon. Vi måste vårda bollen lite bättre, det har vi snackat om. Sen måste Oskarshamns AIK alltid spela ett väldigt bra försvarsspel. Det är det vi vill vara kända för. Det är grunden för att vi ska vinna fotbollsmatcher”.

Matchen blir väldigt viktig i den jämna Division Ett-serien. Både OAIK och Kristianstad ligger inför matchen på tolv inspelade poäng vardera.

– ”Det blir ytterligare en viktig och bra chans för oss att vinna. Det är det vi vill göra.”

OAIK kommer ifrån en 3-2-förlust mot Örgryte förra helgen. Henrik Larsson är bestämd om att göra det bättre imorgon:

– ”Det fanns bra saker senast som vi tar med oss. Vi spelade stundtals bra, men vi förlorade. Vi måstre göra det bättre . Vi vill vinna”.

Henrik Larsson har tagit ut sin startelva inför morgondagen:

Skärmklipp 2015-06-21 19.21.52

Noterbart är att Christopher Christensson återvänder efter sin avstängning och att Mattias Pavic åkt på en skada och missar matchen. Joakim Lengyel och Sani Emmanuel är fortsatt skadade.

Varmt välkomna till Arena Oskarshamn imorgon klockan 19:00.