Inför OAIK – Husqvarna: ”Vi vill avsluta våren med en seger”

Halva serien är redan spelad, men innan OAIK-spelarna får gå på semester väntar en sommaravslutning på Arena Oskarshamn. Imorgon lördag kommer Husqvarna på besök till Arena Oskarshamn, matchen sparkar igång klockan 16:00. OAIKs lagkapten Eric Persson är målmedveten inför avslutningen:

”Vi vill vinna imorgon och avsluta vårsäsongen på samma bästa sätt. Energin på träningarna i veckan har varit bra och vi är i bra form. Vi förväntar oss en match med mycket kamp. Dom är skickliga på fasta situationer och gillar att sätta sina anfallare i spel tidigt, det måste vi vara beredda på.”

Efter segern mot Höllviken ligger OAIK inför matchen på nionde plats i Division Ett Södra, två platser bakom Husqvarna FF. Henrik Larsson matchar följande startelva i matchen:

Skärmklipp 2015-07-10 19.59.43

Noterbart är att Mattias Pavic och Anton Agebjörn gör comeback efter frånvaro. Martin Torstensson missar matchen på grund av skada. Lukas Hägg-Johansson är fortsatt återkallad till Kalmar FF. Nyförvärvet Andreas Birgersson är inte spelarklar. Joakim Lengyel är fortsatt skadad men närmar sig comeback.

Matchen sparkar igång klockan 16:00. Ni följer matchen bäst live, men den liverapporteras också på: svenskfotboll.se/livescore