Efter dubbla kryss i säsongsinledningen väntar hemmamatch när OAIK på fredag möter Husqvarna FF hemma på Arena Oskarshamn. Tränare Henrik Larsson är hoppfull inför matchen:

”Vi har börjat serien på ett bra sätt, men vi väntar på första segern och kommer gå för den i morgon. Laget har bra form, vi har många spelare verkligen börjar hitta formen. Samtidigt har vi respekt för Husqvarna, det är ett lag som byggts om, men som har många bra spelare. Men känslan är att vi är bra just nu.”

Henrik Larsson gör en ändring i startelvan jämfört med matchen mot Kristianstad senast, när Axel Lindahl gör sin första start till vänster i anfallet:

”Vi förändrar laget när vi får in Lindahl, det ger oss ytterligare ett djupledshot. Han gillar att löpa in bakom backlinjen.”

Henrik Larsson har också en klar bild över vad som kommer krävas för att OAIK ska kunna bärga första segern:

”Det kommer krävas ett kopiöst jobb och en offra sig och att vilja vinna täcka upp för varandra och hjälpa varandra. Vi måste jobba på att skapa djupledshot. När vi gör det vi är bra på så blir det jobbigt, men då är det viktigt att täcka upp för varandra och ta det jobbet.” 

Morgondagens startelva:

Lindahl, Birgersson, Christensson

Jägerbrink, Agebjörn, Smakolli

Karlsson, Nicklasson, Löfgren, Pavic

Bergman

Noterbart är att Adrian Karlsson är tillbaka på bänken där han ersätter Jacob Rydberg.

 

Ingen chans att ta dig till matchen imorgon? Se matchen på oaikplay.solidtango.com