Inför OAIK – Högsby IK: ”Det är såklart speciellt att möta Högsby”

Efter ett lyckat träningsläger spelar OAIK på tisdagskvällen träningsmatch hemma på Ernemar IP, denna gång mot Högsby IK. Högsby, som slutade fyra i Divsion tre föregående säsong har massvis av gamla OAIK-profiler, som till exempel Mikael Persson, Olle Dolk, Joakim Lengyel, Adam Torstensson och Johan Persson.

Vi tog ett snack med Martin Torstensson, en av OAIK-spelarna som kan komma att möta sin bror i laget ifrån ”Byn”:

– Morgondagens match ser jag fram emot! Vi får ytterligare en chans att arbeta med samverkan i vårt anfallsspel som vi haft mer fokus på den sista tiden. Det är såklart även speciellt att möta Högsby i och med att de har så många spelare och ledare som man tidigare har spelat med, däribland min bror Adam.
Det viktigaste imorgon tror jag är att vi är noggranna, både när det gäller passningsspelet för att få flyt i anfallsspelet men även i defensiven. Vi kommer allt närmare premiären och då måste vi redan nu vara lika noggranna som vi skulle vara när det är en seriematch. Jag tycker det känns skönt att vi har några matcher kvar för att bättra på vissa delar i vårt spel samtidigt längtar man alltmer till att det ska dra igång och man får börja kriga om poäng. 

Henrik Larsson håller på sin startelva inför morgondagen, men det är klart att följande spelare missar matchen:
Dominic Adams, Christpher Christensson, Måns Olström, Anton Agebjörn, Anton Johnsson, Emil Dolk och troligen Adam Nygren.

Morgondagens match kickar igång klockan 18:00, och det är gratis inträde.

Har ni inte chans att ta er till Ernemar så sänder Barometern/OT matchen här.