Efter två raka bortamatcher med fyra poäng som resultat vänder OAIK på söndag hem till Arena Oskarshamn för match mot Eskilsminne IF. Huvudtränare Henrik Larsson är fokuserad inför uppgiften:

”Det här är en jätteviktig match för oss. Den mentala biten blir väldigt viktig. Det är en sak att åka till Landskrona och vara taggad, men det blir en annan sak här. Vi har verkligen nött det i veckan, att vilja fortsätta vara vinnare. Vi hat analyserat matchen mot Landskrona och det vi ser är hur hårt alla jobbar i defensiven. Det blir viktigt att fortsätta det hårda arbetet på söndag, för det är det som gett oss utrymme att spela den fina offensiva fotboll som vi presterat de senaste veckorna”

Mattias Pavic gjorde i veckan comeback, vilket betyder att Henrik Larsson som det ser ut har hela spelartruppen tillgänglig till söndagens match. Någon startelva eller matchtrupp har dock inte tagits ut ännu.

Matchen startar klockan 15:00 på söndag ovh som vanligt liverapporteras matchen på http://svenskfotboll.se/livescore/ . Vi i OAIK jobbar hårt med att få till en fin inramning och kan utlova en hel del överraskningar. Vi hoppas att många hittar till Arena Oskarshamn och hjälper oss att skapa bra stämning och stöd ifrån läktaren.

OAIK vill vara med och hjälpa alla de barn som drabbas av den fruktansvärda flyktingkrisen i Medelhavsområdet. Under söndagens match kommer vi att skänka vår andel av ”Halva Potten”-lotteriet till Rädda Barnen. Det kommer också finnas möjlighet att skänka pengar direkt via Swish. Så kom till matchen och köp lotter för en god sak.