Efter den mållösa hemmapremiären mot Landskrona så styr OAIK på söndag kosan mot Skåne och bortamötet med Kristianstad FC. Henrik Larsson ser tillbaka på en godkänd premiär:

”Det var en bra premiär och vi mötte ett bra lag. Vi gick för att vinna, men dom hade också några lägen, bland annat stolpskotten. Om man kan tala om rättvisa så tyckte jag att det var rättvist med ett kryss.

Hemmalaget Kristianstad toppar efter en omgång Division 1 Södra efter sin 1-0-seger mot nykomlingen FC Trollhättan. Även OAIK kommer till matchen med en grynde form:

”Vi har en bra vecka bakom oss med grästräning. Vi har många spelare som börjar komma i form, och det gör att det inte är så enkelt att ta ut någon startelva. Det är givetvis bra även om det är tufft för mig som tränare. Det borgar för att vi ska kunna ha ett väldigt bra lag på planen.”

OAIK kommer till matchen med en trupp som saknar Emil Dolk och Dominic Adams, annars är samtliga tillgängliga. Vad som krävs för en seger har Henrik Larsson klart för sig:

”Vi vet att att om vi spelare försvarspel så som vi vill spela samtidigt som vi sätter våra chanser så blir vi svårslagna. Vi åker till Kristianstad för att vinna. 

OAIK kommer starta matchen med samma startelva som i hemmamatchen mot Landskrona. Det vill säga:

Feedriksson, Birgersson, Christensson

Smakolli, Agebjörn, Jägerbrink

Karlsson, Löfgren, Nicklasson, Pavic

Bergman

Matchen startar klockan 15:00 och matchen livesänds på http://ettanplay.se/