Efter helgens snöpliga bortaförlust får OAIK snabb chans till revansch när det vankas cupmatch mot Kalmar AIK på tisdagskvällen. Vi stämde av läget med omskolade högerbacken Emil Dolk.

Cupmatch i veckan, hur är läget i truppen?
”Truppen känns betydligt hungrigare denna säsongen. Det finns en stor strävan i laget om att bli bättre och många var besvikna på prestationen i andra halvlek senast mot Karlskrona. Vi har haft ett gott snack och vi vet att vi måste måste prestera mer som en enhet. Det är samtligas ansvar att följa matchplanen i 90 minuter.”

Vad vet du om Kalmar AIK?
”Kalmar AIK är sedan ett spelande lag. Det är återigen en gräsmatch och det gäller för oss att få till ett bättre presspel än tidigare, eftersom förutsättningarna ändras något i takt med underlagsbytet. Vi är laddade och sugna på avancemang.”

Anton Agebjörn ryktas ha gjort comeback på träningsplanen?
”Det stämmer. Fantastiskt kul att se ”Age” tillbaka i träning. Han såg ruskigt spelsugen ut på träningen i veckan och allt han rörde vid blev till guld. Om Anton lyckas skynda långsamt så blir han jäkligt jobbig att möta för motståndarna under resten av säsongen. Vi har spelare med stigande form och jag tror som tidigare nämnt att det finns en helt annan hunger att utvecklas såväl individuellt, som lagmässigt. Kan vi fullfölja de saker som vi ständigt pratar om i veckorna teoretisk och tränar på praktiskt, så har vi alla förutsättningar för att ta oss vidare.”