Sonny Karlsson har målvittring, inför söndagens hemmamatch där SCANIA bjuder sin personal på fri entré!

På söndag är det säsongens andra hemmamatch. Efter segern borta mot Åtvidabergs FF  laddar laget för att ta sina första poäng på hemmaplan. Varmt välkomna till Arena Oskarshamn, där avspark sker klockan 17:00 mellan Oskarshamns AIK och Husqvarna FF i fotbollens Division Ett Södra.

SCANIA är matchvärd och bjuder sin personal på fri entré. Visa ditt passerkort som Scania-anställd så går du in gratis. Passa på att uppleva Division Ett fotboll för första gången eller tjata på polaren att följa med. Ditt stöd gör skillnad!

En intervju med anfallaren Sonny Hamulic Karlsson läser ni här:

  1. Vad säger du om inledningen av säsongen och din första tid här i Oskarshamn?

Jo, inledningen av året har varit väldigt tufft. Vi har haft mycket träningar, väldigt intensivt men bra träningar. Min korta tid här har varit bra i Oskarshamn, samt att laget tagit i mot mig med öppna armar, vi spelare är ett fantastiskt gäng!

  1. Viktigt seger senast och du målskytt, vad säger du om den matchen?

Det var en mycket viktig seger för laget och för självförtroendet, plus att vi får hänga med i toppen. Sen att är det ju extra gött att får göra mål! Nu när jag gjort mitt första hoppas jag på att det släpper för mig personligen. Jag tycker vi följer game-plan mot Åtvidaberg på ett mycket bra sätt och därför tar vi 3 pinnar med oss hem från den matchen.

  1. Husqvarna FF på hemmaplan, förväntningar på denna match?

Självklart vill vi ju vinna alla matcher. Men samtidigt måste man ha respekt för motståndarna på rätt sätt. Sen tycker jag att vi ska fortsätta köra på vårat race o följa den game-plan vi bestämt,  så kommer det bli bra!

Oskarshamn 2018-04-14 Oskarshamns AIK – Tvååkers IF :
Hemmapremiär!
( Foto: Peter Holm / Bigfoto )
Oskarshamn 2018-04-14 Oskarshamns AIK – Tvååkers IF :
Hemmapremiär!
( Foto: Peter Holm / Bigfoto )