Härlig start på Sportlovsproffs i Be-Ge Hallen!

SPORTLOVSPROFFS VECKA 8

Första dagen på sportlovsproffs startade med frukost och teori för morgontrötta sportlovsproffs. Efter ett snabbt uppvaknande blev det mycket snack kring lagsammanhållning, regler i ett omklädningsrum, snapchat, mössa eller inte mössa på inomhus, men givetvis också fotbollsrelaterade saker så som speldjup, vikten av rörelse och att kunna driva boll med blicken uppe. Seniorlagets  spelare Filip Jägerbrink och Emil Dolk pratade om hur Oskarshamns AIK och de själva förbereder sig på match och hur man kan bli lite bättre varje dag som fotbollsspelare genom att dels analysera sin egen insats, men också genom att se och lära av dem som faktiskt är superproffs ala Leo Messi. Sportlovsproffsen fick följa med bakom kulisserna och se hur A-laget jobbar med videoanalys och exempel på hur OAIK använder sig av speldjup, rörlighet och driva upp bollen. Efter frukost och teori fortsätter sportlovsproffsen nere i Be-Ge Hallen och kör praktisk träning på temat teknik och driva boll.

På torsdag och fredag kör vi nya träningar och teorisnack! Härlig att vara igång!

Lovproffsläger i samarbete med: SCANIA, SKB, SAFT & Länsförsäkringar Kalmar Län.


Skulle ni vara sugna att komma och träna torsdag/fredag så går det givetvis bra till ett reducerat pris. Maila kansli@oskarshamnsaik.se för intresseanmälan. 

Lev som ett fotbollsproffs tillsammans med Oskarshamns AIK:

  • Sport-, Sommar- och Höstlovsproffs för ungdomar födda 2004-2007!
  • Flickor och pojkar är välkomna att delta!
  • Oskarshamns AIK ansvarar för frukost, teoretisk utbildning och praktisk fotbollsträning.
  • Förmiddagar: onsdag till fredag.

Instruktörer: bland annat; Jan Stahre, Emil Dolk, Alexandros Postanidis, Filip Jägerbrink, Lirim Gashi, Andre Nader m.fl.

Anmälan till: kansli@oskarshamnsaik.se eller kanslitelefon 0491-10051