God Jul & Gott Nytt År! Vilket fantastiskt 2018 vi fick uppleva!

Oskarshamns AIK vill passa på att tacka för säsongen 2018 och önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi minns tillbaka på höstmatchen på Arena Oskarshamn dit över 2000 personer hittat ut från stugorna och fick uppleva tidernas fotbollsmatch i Oskarshamnsfotbollens historia i och med 4-2 segern mot Varberg. Många härliga toppmatcher och segrar att ta med sig i ryggsäcken. Slutet kunde ha varit bättre, men med den energin som fanns i och kring föreningen så är vi övertygande om att samtliga kommer att slita hårt för att göra ett minst lika bra 2019.

Tack till supportrar, medlemmar, ungdomsledare, spelare, funktionärer, sponsorer, kommun, förbund, fotbollsföräldrar och alla som varit delaktiga och engagerat sig under 2018.

Ett extra värmande tack till alla er som enskilt eller via företag bidragit till kampanjen #Viärmed under slutspurten. Slutsiffran landade på hela 168 509 kr vilket tyder på att det finns en vilja och kraft att tillsammans utveckla fotbollen i stan.

När nu kansliet även har kritat på nya fotbollskontrakt så vill klubbchef Emil Dolk och klubbkoordinator Filip Jägerbrink passa på att tacka för ett gott samarbete under året och hälsa alla grymma individer välkomna tillbaka till #Oaikfamiljen 2019. Kansliet tar nu lite julledigt och är åter på plats när 2019 anländer.

PS. Glöm inte bort att OAIK fortfarande driver pantprojektet på Ernemar. Vid Be-Ge Hallen kan ni enkelt lämna era tomburkar och Pet-flaskor i en säck i vår pantbox i anslutning till parkeringen. Föreningen pantar sedan alla dina burkar, får en slant för detta och tillsammans har vi gjort en insats. Drick för den skull inte för mycket…julmust.
Tänk på barnen och på att det snart är en ny hård träningssäsong att ladda för!

God jul OAIK-vänner!