Förändringar i Oskarshamns AIK spelartrupp:

UT

José Roberto Ferreira Neto ”Ze Roberto” och Oskarshamns AIK väljer att avsluta sitt samarbete i samband med att sommarfönstret öppnar.

Ze Roberto kom in sent i OAIK truppen under de sista dagarna innan transferfönstret stängde i mars och har därefter haft svårt att slå sig in i laget. Med tanke på den ringa speltiden för spelaren och nyttjandegraden för föreningens räkning så har ett gemensamt beslut av avslut mellan parterna tagits.

Oskarshamns AIK vill poängtera att José Roberto under sin tid i OAIK bidragit till de resultat som föreningen gjort under våren och önskar honom lycka till i sin vidare karriär.

IN

Nevello Yoseke mittback/ytterback, 21 år och Oskarshamns AIK har kommit överens om ett avtal som sträcker sig säsongen ut. Nevello kommer från Montreal Impacts organisation i Kanada där han representerat andralaget FC Montreal under 2 säsonger. Nevello är en fysisk defensiv spelare som klarar att spela på flera positioner och har under den tiden han tränat med OAIK visat att han kommer att tillföra gruppen på flera plan. Nevello har meriter från spel i Kanadas landslag U17VM.

Länk: http://us.soccerway.com/players/nevelo-yoseke/319239/

Övergången måste givetvis passera Migrationsverket och arbetstillstånd erhållas innan spelbarhet är möjlig.

Janne Stahre, huvudtränare:
”Med Nevello får vi in en defensivt skicklig spelare som har en funktionell teknik med ett noggrant passningsspel. Där framförallt fördelningsbiten är hans starka sida. ”

Oskarshamns AIK 2017-06-28

Frågor hänvisas till:
Ted Svensson – Ordförande 070-633 90 75
Jan Stahre – Huvudtränare 070-322 38 22