#Viärmed2019-02-04T15:13:51+02:00

#Viärmed #Jagärmed

Supporter, Näringsliv, Gamla Goa OAIK:are 

Hej!

Säsongen 2018 blev en historisk fotbollssäsong sedan starten 1922. Ett ynka mål från spel i Superettan.  I skrivande stund har stommen i den truppen skrivit på nya kontrakt och ny manager ska gjuta ny energi i föreningen. Vi känner att ett eventuellt avancemang upp till det som Svenska Fotbollsförbundet kategoriserar som elitfotbollen, nämligen: Superettan är inom räckhåll! Detta enligt den långsiktiga målsättningen som styrelsen har klubbat igenom och gäller till året Oskarshamns AIK fyller 100 år; 2022.

Vi känner att vi vill kunna erbjuda våra grabbar en boost, samt de bästa förutsättningarna inför säsongen och därför har vi identifierat något som vi i styrelsen kallar #Jagärmed, om man är privatperson eller för näringslivet #Viärmed! Detta kommer att fungera så att man använder något av de möjligheter vi har för att sätta in pengar till föreningen nedan och märker det enligt ovan. Vi från föreningen kommer att redovisa en barometer på vår hemsida hur mycket det renderar och i den bästa av världar så kan vi komma upp i en summa som kan riktas mot en truppförstärkning i form av en spelare inför hösten. Huvudspåret är inte en kortsiktig förstärkning, utan ni kommer att bidra till att Oskarshamn knyter till sig en spelare för mer än bara 2019!  Detta för att vi tror på kontinuitet och att vi tillsammans kan göra skillnad både på kort och lång sikt. Vill man, så erbjuds exponering på hemsida och i framtida programblad.

Givetvis önskar föreningen att alla led i föreningen ska få nytta av kampanjen och viktiga prioriteringsområden under hösten är det tilltänkta deltagandet i Ligacupen för vårt Akademilag, samt finansiering av anmälan får alla våra goa ungdomslag som åker ut i Sverige under roliga vintercuper i slutet av året.

Använd något av följande sätt för att bidra:

Swish: 123 304 80 14

Bankgiro: 845-1114   

Insättning: Valfritt belopp

Märkning: #Jagärmed

Tillsammans mot eliten inför slutspurten!

Tack för ditt stöd!

Styrelsen, Oskarshamns AIK

Skriv ut bilden  eller pdf:en och tipsa grannen, vännen, företagskompisen, chefen eller någon av alla andra goa svartvita där ute: #Vi är med alt. pdf – #Viärmed

2018: 168 509 kr               JUST NU: 0 kr

#Viärmed – Företag

2018:

Mickes Bygg i Oskarshamn

AB Rekordfabriken

Silvan Barbershop

Compo AB

Groth Kaross AB

Maxi ICA Stormarknad

MB Byggkonsult  AB

OCAB

Kanonaden

Be-Ge


       

Övrigt För partners

Har du intresse av att synas tillsammans med Oskarshamns AIK.

Vi kan erbjuda en rad attraktiva exponeringsplatser, eller varför inte ett skräddarsytt matchvärdskap?

Exempel:

  • Arenaskylt
  • Hemsida – banner – med direktlänk till er.
  • Matchprogram
  • Dräktreklam
  • OAIK-PLAY – exponering i samband med rörlig bild.
  • Stötta lägerverksamhet på skolloven.
  • Ungdomssatsning

Vill ni lira med oss? ta del av följande pdf: Oskarshamns AIK – Lira med oss

Kontakta OAIK direkt, maila till kansli@oskarshamnsaik.se

Föreningsmål 2018