En poäng för OAIK i bortamötet med Trollhättan

Det var två lag som i högsta grad är inblandade i bottenstriden i den jämna Division 1-serien som möttes i Trollhättan på söndagseftermiddagen. Hemmalaget Trollhättan inledde starkt och hotade OAIK med fasta situationer i form av hörnor och långa inkast. Det var också efter ett inkast som ledningsmålet kom när Josef Daoud fångade upp bollen och volleysköt in 1-0. OAIK hade i sin tur svårt att hitta spelet.

Bättre blev det för OAIK i den andra halvleken. De svartvita flyttade upp positionerna direkt och började tidigt med att skapa lägen. Närmast kom Anton Agebjörn som först missade målet med ett skott från nära håll och sedan precis missade bollen när Christensson skickade in bollen från kanten. Men skam den som ger sig. När nyinsatte Birgersson nickskarvade fram till Agebjörn var han kylan själv och borrade in 1-1 nere till höger.

OAIK fortsatte kriga för ett segermål, men chanserna uteblev och matchen slutade 1-1,

Nu avgörs allt i säsongens sista match där OAIK tar emot Qviding på hemmaplan. Seger där säkrar nytt kontrakt för OAIK. Kom till Arena Oskarshamn på lördag kl. 14:00 och heja fram OAIK.