Emil Dolk är klar för spel i Oskarshamns AIK under säsongen 2018.

Dolk, som har tillhört föreningen sedan 2008/2009 har varit med på hela resan från division 3 till division 1. Inför säsongen 2017 skolades Dolk om till högerback och tog sedan en ordinarie plats i försvarslinjen. 2018 står Emil redo att tillsammans med Oskarshamns AIK börja jobba mot nya mål.

Sportchef Mikael Persson:
”Ytterligare en fanbärare väljer att skriva på, vilket givetvis känns fantastiskt. Emil har varit med på hela resan och har under säsongen visat att han fortfarande har stor potential att ta ytterligare kliv i sin fotbollskarriär. Han har gjort en fin säsong som ytterback och bevisar att han är användbar på fler positioner och en viktigt kugge för laget på både träning och match”.

Såhär säger Emil Dolk själv om förlängningen:
”Givetvis känns det inspirerande att köra igång en ny säsong. Flera nyckelfigurer från förra året har valt att förlänga och kan vi krydda detta lag med ytterligare några pusselbitar, så är känslan att vi har något riktigt bra på gång. 2017 är en av mina personligen bästa säsonger i karriären och jag fick helt klart en nytändning av att omskolas till ytterback. Jag har känt ett stort förtroende hos nuvarande ledarstab och känner att dessa herrar ger mig förutsättningar att utvecklas ytterligare några snäpp”.

Oskarshamn 2017-08-23 Oskarshamns AIK – Helsingborgs IF :
Match i andra omgången av Svenska Cupen.
( Foto: Peter Holm / Bigfoto )