Edvin Swalling klar för Oskarshamns AIK – ”Ett perfekt steg för mig”.

Edvin Swalling skriver avtal över 2 år med Oskarshamns AIK

Oskarshamns AIK är glada att meddela att centrala mittfältaren Edvin Swalling, 20 år, skrivit på ett avtal över 2 år med klubben.

Tidigare klubbtillhörighet för Edvin är Kalmar FF U19, och även fått frekvent speltid i U21. Edvin har under hösten tränat med A-laget i Kalmar.

Edvin är en bolltrygg och välväxt spelartyp som även har en bra hastighet i sitt spel. Swalling används med fördel centralt och är stark box till box i banan.

Edvin Swalling:

”OAIK känns som ett perfekt steg för mig och det är skönt att det är klart. Jag fick ett gott intryck av klubben direkt, både av spelare och ledare. Med tanke på förra årets resultat har man ju självklart höga förväntningar där vi skall försöka göra en minst lika bra säsong.”

John Allen:

” Signing Edvin is excellent. He’s a player who can play comfortable  in no 6 or 8 postions. Strong phsically  with excellent range of passes. I beleive there’s a lot of potential in this kind of younger player and  coming from Kalmar has a excellent football background. This is a player  for the  next few years. Iam very happy he’s signed for  Oskashamn.”

Oskarshamns AIK är glada att vi som förening är det självklara valet i regionen efter Kalmar FF när unga spelare med ambition vill uppåt i karriären!

 

Oskarshamns AIK 2019-01-21

Frågor hänvisas till:

John Allen – Manager

Agim Hasani – Coach